Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - 18.11.2013: "Підведення підсумків конкурсу волонтерських колективів в м. Новоазовську Донецької області"
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Friday Apr 19

18.11.2013: "Підведення підсумків конкурсу волонтерських колективів в м. Новоазовську Донецької області"

PDF Print E-mail

Підведення підсумків конкурсу волонтерських колективів в м. Новоазовську Донецької області

 

Проект «Пам'ятаємо і турбуємось» спрямований на надання медико-соціальної та побутової допомоги окремій категорії літніх людей - колишнім жертвам нацистських переслідувань - шляхом створення служб підтримки, а також сприяння розвитку волонтерського руху серед молоді. Фінансова підтримка Проекту здійснюється МГО «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність». Фінансова підтримка Конкурсу здійснюється БФ «Причетність».

І ось 14 листопада 2013 року в м. Новоазовську на базі КУ «Райметодкабінет» відбулось підведення підсумків конкурсу волонтерських колективів загальноосвітніх шкіл Новоазовського району. Участь в заході взяли заступник голови райдержадмінстрації Віктор Гроздов, начальник відділу освіти райдержадмінстрації Ірина Святченко, голова районної ради ветеранів Олена Семенівна Головань, керівник проекту «Пам’ятаємо і турбуємось» Інна Руденкова,  керівник громадської молодіжної організації «Антей-юніт» п. Тельманове Марина Брегеда, представники КУ «Райметодкабінет», відділу культури РДА, громадських організацій району та ЗМІ.

Віктор Гроздов привітав всіх присутніх та подякував організаторам конкурсу за такі чудові програми, які сприяють реалізації завдання Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики.

Інна Руденкова розповіла присутнім про те, що вже зроблено по Проекту «Пам’ятаємо і турбуємось» в трьох пілотних регіонах, де він реалізується.

Наступним етапом засідання стало безпосередньо підведення результатів конкурсу. В Конкурсі волонтерських загонів взяли участь 16 шкіл району та вихованці Центру позашкільної освіти. Методист КУ «Райметодкабінет» Марина Хуриленко презентувала матеріали роботи цих загонів. В результаті кращими загонами стали юні волонтери НВК Новоазовська ЗШ І-ІІ ступенів №1 – ліцей «Успіх», Саханської  та М-Качкарської ЗОШ, Гусельщиківськівської ЗОШ. Всі переможці отримали від організаторів конкурсу офісну техніку. Заохочувальні призи – годинники з логотипами фонду «Причетність» отримали волонтерські колективи Самілівської ЗОШ та Новоазовської ЗОШ № 3 за активну участь, вихованці Центру позашкільної освіти за старанність та значний внесок у волонтерський рух району отримали від організаторів конкурсу кольоровий принтер. Всі інші волонтерські загони загальноосвітніх шкіл району отримають почесні грамоти від БФ «Причетність». 

Також в рамках заходу були підведені підсумки конкурсу малюнків. Серед різноманіття художніх робіт учнів району було багато гідних, але за рішення робочої групи переможцями стали учениця Челюськінської ЗОШ Інна Линевська. учениця Широкинської ЗОШ Юлія Усик та Анфіса Радченко, школярка Саханської ЗОШ.

Такі акції проекту «Пам’ятаємо і турбуємось» сприяють підвищенню самосвідомості підростаючого покоління та направлені на захист соціально незахищених верств населення.

joomlamodniyportal.ru