Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - Надання гуманітарної фінансової допомоги колишнім примусовим працівникам району Фрідберг, Баварія, Німеччина"
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Tuesday Apr 16

PDF Print E-mail

Назва проекту: "Надання гуманітарної фінансової допомоги колишнім примусовим працівникам району Фрідберг, Баварія, Німеччина"

Виконавець проекту:  секретаріат Правління МГО "МФ "Взаєморозуміння і толерантність"

Координатор проекту: Николайчук О.А., керівник-головний спеціаліст відділу підтримки гуманітарних проектів

Термін дії проекту: 01.01.2013 р. – 30.06.2013 р.

Бюджет проекту:  8 405,98 Євро

Мета проекту: надання гуманітарної фінансової допомоги колишнім примусовим робітникам, які під час Другої світової війни були ув’язнені на території Третього Рейху і вимушені були примусово працювати в окрузі Фрідберг, Баварія, Німеччина.

Опис проекту: Гуманітарна фінансова допомога була зібрана учнями гімназії ім. Вернера фон Брауна, Фрідберг, Німеччина в межах виховної роботи для допомоги  колишнім примусовим робітникам, які під час Другої світової війни були вивезені на примусові роботи до Німеччини і вимушені були примусово працювати в окрузі Фрідберг, Баварія, Німеччина.

Результати проекту:

- розшук громадян, які у роки Другої Світової війни були вивезені до Німеччини та примусово працювали в окрузі Фрідберг, Баварія, Німеччина.

- здійснення фінансової гуманітарної виплати колишнім примусовим робітникам, яким адресована допомога.

- збір спогадів, інтерв'ю, фотографії, документів колишніх примусових робітників, які у подальшому будуть використовуватися у діяльності організації, у навчальному та виховному процесі.