Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Громадська організація "Мiжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність" - 2012
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Thursday Mar 28

PDF Print E-mail

zruinov doli 

Книжка «Зруйновані долі»

Книга «Зруйновані долі» – це збірка спогадів людей, яких примусово вивезли у роки Другої світової війни до Німеччини. Це розповіді колишніх військовополонених, які дивом вижили у концентраційних таборах «Освенцім», «Дахау», «Бухенвальд» та ін. Книга розрахована на широке коло читачів, усіх тих, хто цікавиться історією Другої світової війни.

OBL PAMYAT 

Книжка «Пам'ять із присмаком сліз»

До книги ввійшли письмові та художні роботи учасників конкурсів які присвячувались висвітленню трагічних сторінок історії часів Другої світової війни, примусовим працівникам, в’язням фашистських концтаборів.

P1298993

Книжка «Люба моя Еллі!...»

Видання складається з листів німецького чиновника середньої ланки з окупованого Іванкова до дружини у Німеччину 1942-1943 р. Книжка містить детальний опис тогочасних реалій, підкріплений великою кількістю історичних фотографій та документів, а також наукові коментарі істориків.   

logo

Книжка «Нацистський окупаційний режим в генеральній окрузі «Волинь-Поділля» (1941-1944 рр.)»

У монографії на багатому фактографічному матеріалі досліджується нацистський окупаційний режим на території генеральної округи “Волинь-Поділля”. Рекомендується історикам, краєзнавцям, усім, хто цікавиться історією України.

bez prava vibory(watermark version) 

Книжка "Без права вибору"

У книзі представлена збірка розповідей, присвячена жителям Рівненщини, постраждалим від нацистського режиму в роки Другої світової війни.